Noreca investoi kehitykseen

Share this page
 

23.8.2018

Noreca Oy investoi uusiin CNC-koneistuskeskuksiin, robotiikkaan ja kappaleenkäsittelyautomatiikkaan nostaakseen tuotantovolyymiään ja korottaakseen tuottavuusastettaan.

Investointi tehdään vahvistamaan yrityksen johtavaa asemaa omalla markkinasegmentillään, mahdollistamaan monipuolisemman tuotetarjonnan ja luomaan kehityspohjaa liiketoiminnan kasvulle. Investoinneilla mahdollistetaan fyysisesti suurempien ja geometrisesti monimutkaisempien kappaleiden tuottaminen ja lisätään olemassa olevien sarjatuotteiden tuotantokapasiteettia.

Investointien ensimmäinen osa realisoituu elokuun 2018 viimeisellä viikolla, kun ensimmäinen kolmesta uudesta viisiakselisesta suurnopeuskoneistuskeskuksesta saapuu Norecan tiloihin. Toisessa vaiheessa, lokakuun 2018 puolessa välissä, saapuu kaksi uutta koneistuskeskusta lisää. Investoinnin kolmannessa vaiheessa edellä mainitut koneet varustetaan kappaleenvaihtoautomatiikalla.

Lapin ELY-keskus on myöntänyt kehittämistukea investointiprojektille. Kehittämistuki on osa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rakennerahastohanketta Vipuvoimaa EU:lta. Lisätietoja rakennerahastohankkeesta löytyy osoitteesta www.rakennerahastot.fi .