Palvelut

Share this page
 

Toimivien tuotteiden onnistuneen valmistuksen taika piilee kyvyssä huolehtia kaikista tuotteen elinkaaren vaiheista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa huomioit valmistukselliset ja kaupalliset näkökulmat, sitä varmemmin onnistut tuotannossasi.

 

Tuotesuunnittelu

Noreca Oy:n ammattitaitoinen väki auttaa valitsemaan parhaan ratkaisun joka vaiheeseen, aina suunnitteluvaiheesta tuotteen lähetykseen saakka. Norecalla riittää rohkeutta etsiä ja löytää oikea polku juuri sinun ideallesi. Asiakkaana saat näin arvokasta apua ja parannat mahdollisuuksiasi edetä haparoimatta tuotannossasi suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi. Kokemus useista onnistuneista asiakasprojekteista auttaa kertomaan, mikä kannattaa ja mikä ei. Noreca kykenee suunnittelemaan ja yhdistelemään kokonaistaloudellisesti oikeat valmistusmenetelmät tuotteesta riippuen. Noreca Oy:n laaja yhteistyöverkosto ja Lean-tuotantomenetelmien noudattaminen toimivat sinun eduksesi. Ethän halua maksaa ylimääräisistä tuotantovaiheista, tai antaa tavaran lojua varastossa? Noreca Oy yhteistyökumppanina varmistat, ettei sinun tarvitse painia näiden ongelmien parissa.

Prototyypit

Noreca Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat prototyypit pikamalleista aina toiminnallisiin yksittäiskappaleisiin ja sarjoihin. Pikamallit auttavat arvioimaan tuotteen näköä, kokoa ja materiaalivalintaa. Noreca Oy kykenee nykyaikaisella laitteistollaan toimittamaan tilauksesta nopeasti tuotettavia hahmomalleja. Prototyyppien valmistus onnistuu aina piensarjoista tarvittaessa suurempiinkin eriin. Noreca Oy tuottaa toiminnalliset protot ja elinkaariajattelunsa mukaisesti käy läpi asiakkaidensa kanssa valmistusteknilliset ja kaupallistamisen näkökulmat ennen sarjatuotantoa. 

Muotit ja työkalut

Kun tarvitset kevyen tai raskaan tuotannon tarpeisiin työkaluja, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa. Yrityksen elinkaariajattelu, Lean-tuotantomenetelmät ja SPC-laatukontrolli takaavat, että tuotantosi Noreca Oy:n kanssa yhteistyössä on hyödynnettävissä kokonaistaloudellisesti, eikä kärsi sopimattomista työkaluista. Tämä toteutuu tietysti koko tuotteen elinkaaren ajan. Jokainen tuote suunnitellaan järkevästi ja kustannustehokkaasti, aina sopivinta valmistusmenetelmää hyödyntäen, tuotantovolyymistä riippuen. Muotit ja mallit toimitamme ennen tuotannon työkalujen valmistamista. Tarpeesta riippuen käymme yhdessä asiakkaan kanssa tuotantotavat läpi. Alan tuntemus ja kokemus mahdollistaa Noreca Oy:tä löytämään uusia ja kustannuksia säästäviä ratkaisuja tarpeisiinne.

Sarjatuotanto

Noreca Oy toimii yhden luukun periaatteella. Se on sinun ajastasi ja kuluistasi pois, kun saat kaiken tarvitsemasi palvelun samasta paikasta: talomme osaamiseen sisältyy työstö-, muokkaus,  pintakäsittely- ja tietysti suunnittelupalvelut. Kokonaistaloudellisesti edullisimman ratkaisun saat, kun Noreca on mukana jo tuotesuunnittelussa. Autamme yritystäsi löytämään hankkeellesi sopivimman valmistusmenetelmän, valitsemaan materiaalin ja pohdimme kanssasi kaupallistamiseen liittyviä näkökulmia. Olipa tarpeesi sitten yksittäistuotteessa tai sarjatuotannossa, löydämme kustannustehokkaimmat ratkaisut tuotteellesi. Materiaaleista hallitsemme mm. alumiinin, muovin ja teräksen työstämisen. 

Noreca voi toimittaa tuotteita valmiiden piirustusten pohjalta tai mallien mukaan. Yrityksen omaleimaisuutta kuvaa “paperiton konepaja” -ilmaisu. Nykyaika ei ole nurkan takana, Norecalla se on jo läsnä jokapäiväisessä tekemisessä. Yhteistyöverkoston tukemana materiaalin käsittelyyn kuuluvat tarvittaessa myös pintakäsittely anodisoinnista maalaukseen.

TARVITSETKO LISÄTIETOA? OTA YHTEYTTÄ

Yhteydenottolomake - Osaaminen