Noreca

Share this page
 

Noreca tuottaa CNC- tarkkuuskoneistettuja tuotteita vaativiin asiakassovelluksiin. Palveluihin kuuluvat myös alumiinin muotopuristus, hitsaus ja lämpökäsittely. Kaiken tämän mahdollistaa vankka kokemus, nykyaikainen laitteisto ja kattava yhteistyöverkosto. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä helppojen kulkuyhteyksien varrella.

Asiantuntemus | Noreca Oy

Noreca Oy on vuonna 1997 perustettu konepaja. Se tarjoaa laajan kirjon suunnittelu- ja koneistuspalveluita niin yksittäiskappaleista sarjatuotantoonkin. Noreca on tukenasi jo suunnitteluvaiheessa. Lukuisat kokemukset erilaisista asiakasprojekteista takaavat myös sinun hankkeesi onnistumiselle parhaat edellytykset. Noreca Oy:stä löydät yhteistyökumppanin niin suunnitteluun kuin valmistukseenkin. Tämä varmistaa, että tuotannosta ei synny ylimääräisiä kustannuksia asiakkaalle.

Noreca Oy:n toimintakenttänä ovat Pohjoismaat ja Venäjä. Voit tietysti ottaa yhteyttä kauempaakin. Ratkaisemme ongelmia, yrityksesi sijainti ei ole sellainen.

Virtaviivaista muotoilua

Noreca Oy:n laitekanta on nykyaikaista ja laajaa. Jokaisen tuotteen ja idean takana on kuitenkin ihminen. Ideointi ja ongelmanratkaisu ovat olennainen osa Noreca Oy:n yritys-DNA:ta. Nämä yhdessä mahdollistavat saamaan ideasi suunnittelupöydältä kaupalliseksi tuotteeksi.

Kun saat ideasi puettua vähintään sanoiksi, ota yhteyttä Norecaan.